Vroon open for business in Mozambique

VOSMozambique

In juni dit jaar heeft Vroon een belangrijke stap in de ontwikkeling van haar onderneming genomen, met het oprichten van een lokale vertegenwoordiging in Pemba, Mozambique.

Vroon Offshore Services Mozambique Limitada is nu “open for business” en biedt haar beroemde top kwaliteit VOS schepen, diensten en expertise. Vroon ziet dit als een belangrijke strategische move, die haar de kans biedt om volledig te participeren in deze regionale off shore markt.

Vroon is zeer trots dat het één van de eerste offshore leverancier is in Mozambique. Het illustreert het commitment van de onderneming om bij te dragen aan het toekomstige succes van de Mozambikaanse offshore markt. Samen met haar bestaande en nieuwe zakenpartners, ziet Vroon er naar uit om deze markt te ontwikkelen.

Vroon wil haar waardering uitspreken naar Cornelder en EUNITE, zowel in Nederland als in Mozambique, voor het bieden van waardevolle ondersteuning bij de eerste stappen in deze nieuwe markt.

Vroon Offshore Services Mozambique Limitada is nu indirect contact met zakenpartners en klanten, en klaar om haar diensten de komende maanden aan te bieden.

Vroon is een internationale shipping company, met meer dan een eeuw ervaring. Vroon levert betrouwbare, top kwaliteit en kosteneffectieve diensten, gebaseerd op traditionele waarden en een bewezen track record. Vroon beheert een vloot van circa 200 schepen. Al haar operaties voldoen aan de strenge veiligheids- en milieuvereisten. Vroon is active – met verschillende vestigingen en onder verschillende marknamen – in diverse marktsegmenten.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Vroon.

Share:
Share on LinkedIn